top of page

WAT IS EEN CASCO OPLEVERING?

Een casco oplevering is een woning waarvan enkel de ruwbouw er al volledig staat met ramen en buitendeuren. In de volksmond wordt er daarom dus ook veel gesproken over een wind- en waterdichte woning. 

Wat is voorzien in casco?

Bij VDB Woningen betekent een casco oplevering dat de dragende structuur, zeg maar de muren, er staan met een dak, ramen en deuren. Langs de buitenkant ziet je huis er dus al netjes uit. Binnenin is er nog geen enkele afwerking voorzien. 

Wat is hiervan het voordeel?

Dit wil zeggen dat je zelf je eigen afwerking kan kiezen. Zie je graag een donkere tegel in de woonkamer? Of toch liever parket? Jij kiest!

Daarnaast kies je ook wie deze afwerking doet. Doe je het liever zelf, of heb je handige vrienden of familie? Dan kan je heel wat budget besparen.

Ook financieel kan je de afwerking spreiden mocht je dat liever hebben. Dit wil zeggen dat je de afwerking doet naarmate je budget kan vrijmaken. Jij bepaalt de snelheid.

Niets dan voordelen dus. 

Wil je toch een volledige afwerking?

We helpen je graag op weg. We zorgen voor wat offertes en bekijken met u wat er allemaal kan. Zo maken we er samen je droomhuis van!

bottom of page